Skip links
  • Actuele levertijd: 1-2 werkdagen

  • Boven €100,- gratis verzending!

Veel gestelde vragen

Zijn jullie een fysieke winkel?

Nee, wij zijn primair een webwinkel. Het is wel mogelijk om op afspraak een product bij ons te komen bekijken of op te halen. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hanteren een levertijd 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij sturen alle bestellingen boven een bedrag van €100,- gratis op! Beneden dit bedrag rekenen we €6,95 verzendkosten.

Hoe lang is de garantie op een product?

Wij geven altijd garantie op onze producten, de exacte duur hangt van het product af. Op nieuwe artikelen geven we langer garantie dan op gebruikte artikelen. Daarom geven we het altijd duidelijk aan bij de productomschrijving.

Zit er ook Microsoft Office (Word, Exel, Powerpoint) op de apparaten die jullie leveren?

Nee, er is standaard nooit Microsoft Office voor geïnstalleerd op de laptops en pc’s die wij leveren. Microsoft Office is een apart softwarepakket dat bij Microsoft aangeschaft kan worden.
Tip: Hebt u schoolgaande kinderen of studeert u nog? Scholen verstrekken Microsoft Office vrijwel altijd gratis. Het is zeker de moeite waard om dit even na te vragen!

Geven jullie ook garantie op laptop accu’s?

Ja, wij verstrekken ook een beperkte garantie op laptop accu’s. Wanneer een accu binnen de garantietermijn minder dan één uur meegaat bij een normaal energieverbruik dan verstrekken wij gratis een nieuwe accu.

Kan ik een product retourneren?

Zeker. Omdat u koopt op afstand, mag u een product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retourneren mits het nog in goede en ongebruikte staat is. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten (carry-in).